8 9 11 1 2 3 4 5 6 7 10 asfalt_leggen mei 2015 007.JPG mei 2015 001.JPG 2014-01-31 002.JPG 2014-01-21 007.JPG july 2014 001.JPG

Beschoeiingen

Woont u langs het water en wilt u daar lekker aan de rand zitten maar loopt het schuin af? Geen probleem. Door beschoeiing, aangelegd door Kaptein Infra Services, is er geen nadelig effect meer van een aflopende oever op het gebruik van de tuin. Het creëert meer zitmogelijkheden of een handige plek om de boot af te meren.
 
Efficiënte oplossing voor oeverbescherming
 
Kaptein Infra Services levert u een duurzame en een kostenefficiënte oplossing voor oeverbescherming. Beschoeiingen kunnen gemaakt worden van:
  • Hout
  • Beton
  • Kunststof
  • Staal
Deze beschoeiingen kunnen uitstekend uitgevoerd worden in combinatie met een vlonderterras.
 
Houten beschoeiing
 
Een houten beschoeiing heeft de meest natuurlijke uitstraling en wordt dan ook vaak gebruikt. Een rivier, vijver of sloot kan mooi worden afgewerkt met hardhout. Hardhout is duurzaam en gaat jarenlang mee. Uiteraard zijn ook andere houtsoorten mogelijk. 
 
Damwanden
 
Ook kunnen er damwanden geplaatst worden. Dit zijn grond- of waterkerende constructies die bestaan uit een verticaal in de grond geplaatste wand of profiel met als doel de grond of het water tegen te houden. Damwanden van staal zijn volwaardig, voordelig en uitermate duurzaam. 
 
Wij helpen u graag
 
Woont u aan het water? Schakel ons dan in voor diverse beschoeiingwerkzaamheden. Zo zorgen wij ervoor dat het water uw tuin niet aantast en kunt u zorgeloos van het uitzicht op het water genieten. Neem contact op voor meer informatie of een prijsopgave.

Beschoeiingen